Fostul jucător descoperit şi crescut la FCM Târgovişte face spectacol în tricoul lui Dinamo DANI POPA, PRIMA „DUBLĂ” ÎN LIGA I

Mihai ROŞOIU

Dinamo a taxat-o pe FC Voluntari la fiecare greşeală din apărare. Daniel Popa, de două ori, May Mahlangu şi autogolul lui lonuţ Balaur au fost „gloanţele mitralierei” Bratu în victoria cu 4-2.
Fără Gabi Torje, lăsat din nou în afara lotului, din cauza kilogramelor în plus, Dinamo s-a distrat în deplasarea de la Voluntari.
Dinamo a taxat-o pe FC Voluntari la fiecare greşeală din apărare. Daniel Popa, de două ori, May Mahlangu şi autogolul lui Ionuţ Balaur au fost „gloanţele mitralierei” Bratu în victoria cu 4-2.
Fără Gabi Torje, lăsat din nou în afara lotului, din cauza kilogramelor în plus, Dinamo s-a distrat în deplasarea de la Voluntari.
Fundaşii centrali l-au trădat pe Claudiu Niculescu în prima repriză. Cosmin Achim a gafat la reuşita lui Daniel Popa, iar Balaur a trimis cu capul în propria poartă, după centrarea lui Dan Nistor. Între cele două goluri ale „câinilor”, Deac şi Moldoveanu s-au întrecut în ratări la cele două porţi.
Scorul pauzei, 3-0 pentru Dinamo, a fost stabilit de Mahlangu, aflat la a doua etapă consecutivă cu gol marcat. Sud-africanul a înscris la capătul unui contraatac de senzaţie.
Imediat după pauză, Daniel Popa a reuşit prima sa dublă în Liga 1. L-a taxat din nou pe visătorul Achim, care a fost înlocuit după doar câteva minute.
Mincă i-a refuzat hat-trick-ul atacantului dinamo-vist, înainte ca ilfovenii să forţeze o improbabilă răsturnare de situaţie. Abia intrat pe teren, Adrian Voicu a dat semnalul revenirii pentru gazde, iar Balaur s-a revanşat pentru autogol cu reuşita care a stabilit scorul final.
Dinamo este lider în play-out, cu şapte puncte peste FC Botoşani, care joacă luni, pe terenul lui ACS Poli Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jucătorii Chindiei au pierdut al doilea meci consecutiv S-AU FĂCUT DE RÂS CÂND NU ERA NEVOIE CHINDIA TÂRGOVIŞTE - FC ARGEŞ 2-4

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgovişte); Spectatori: 4.000; Au marcat: Cristian Cherchez 49′ – pen, 70′ / Raul Costin 1′, Cătălin Stan 40′, Vasile Buhăescu 61′ – pen., lonuţ Năstăsie 76′ – pen. Chindia: Meilă (Aioani 46′) – Martac, Vătavu, D. Ciobotariu, Dumitraşcu -Nisipeanu (Cr. Neguţ 46′), Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica […]