Fostul jucător al Chindiei DANI POPA ESTE LIDER ÎN LIGA I

Mihai ROŞOIU

FC Botoşani a trecut pe primul loc. Echipa lui Costel Enache a învins-o cu 5-1 pe Sepsi Sfântu Gheorghe. După ce au câştigat cu Dinamo, în etapa trecută, scor 1-0, moldovenii au marcat cu Sepsi cel mai rapid gol al sezonului, prin Miron. După un sfert de oră, s-a făcut 2-0: Buş a reluat imparabil cu capul. Putea fi chiar 3-0, dacă Dumbravă nu salva în ultimul moment şutul lui Moruţan.
Imediat după pauză, Astafei a văzut direct roşu după un contact cu Muşat şi Sepsi a rămas în inferioritate. Oaspeţii n-au mai putut ţine ritmul şi au încasat încă două goluri în şase minute, de la Buş şi Mihai Roman. Pe final, barele i-au salvat pe cei doi portari, la şuturile lui Muşat, respectiv Patrick Petre.
Până la urmă, dinamovistul împrumutat la Sepsi a reuşit să-l învingă pe fostul său coleg, Cobrea. N-a fost, însă, ultimul gol al meciului: Lorand Fulop a închis tabela, iar scorul final a fost 5-1 pentru Botoşani. Dâmboviţeanu Daniel Popa a evoluat pentru gazed până în minutul 69 când a fost schimbat de Costel Enache cu Ciaccheri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Final în scandalul alimentelor

După cum am relatat, conform informaţiei apărută pe „Realitatea.net”, în urma unei anchete, autorităţile au găsit 9 mărci care aveau standarde diferite din punct de vedere calitativ în România, faţă de ţările din Occident. Ministrul Agriculturii, domnul Daea, urgent şi-a făcut apariţia, sâmbătă, săptămâna trecută, în emisiunea domnului Hoandră, explicând […]