FOSTUL DEPUTAT ION STAN A MURIT

Ion Stan, fostul preşedinte PSD Dâmboviţa şi fost deputat PSD, a murit vineri într-un spital din Constanţa. Politicianul se afla împreună cu soţia la mare, când i s-a făcut rău. A fost transportat la spital, dar a murit în urma unor complicaţii provocate de diabetul de care suferea.
Fostul lider al PSD Dâmboviţa a avut patru mandate consecutive de deputat. Din 1996 şi până în 2012. A fost preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI şi preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani, iar în ultimii ani a avut probleme cu legea.
De altfel, în 25 ianuarie 2016, Ion Stan fusese condamnat definitiv, de ÎCCJ, la doi ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă.
Activitatea politică a lui Ion Stan nu a trecut neobservată. Ion Stan va fi înmormântat, Luni, 6 august, în comuna natală Nucet.
Partidul Social Democrat -Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa – a primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a celui care, pentru o importantă perioadă de timp, a marcat destinul acestui partid, domnul Ion Stan. Acesta a fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI şi preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani.
Personalitatea sa marcantă a fost susţinută de perseverenţa şi determinarea cu care a luptat pentru a ajuta la dezvoltarea comunităţii dâm-boviţene, proiecte majore care s-au derulat în judeţul nostru, în diverse domenii, fiind legate de numele politicianului Ion Stan. Cu siguranţă, proiectul său de suflet rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, în a cărei renaştere s-a implicat foarte mult.
Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Ion Stan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine şi caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea şi admiraţia colegilor şi a prietenilor.
Partidul Social Democrat -Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa -transmite sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei îndurerate.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Infrastructura educaţională din Răzvad, reabilitată şi modernizată prin PNDL2 şi POR

Edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru ne-a declarat că în această perioadă se demarează procedura de licitaţie privind con-traxctul de execuţie lucrări pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor. Este vorba de o investiţie cu finanţare prin PNDL2 şi are o valoare de aproximativ 2 milioane lei. Şi Şcoala Răzvad va […]