Published On: joi, mart. 26th, 2020

FOST PREŞEDINTE DE CLUB, RĂPUS DE CORONAVIRUS

nichiduta.ro

Din păcate, coronavirusul a făcut o victimă şi în lumea voleiului. Fostul preşedinte al formaţiei Unic Piatra Neamţ, Vasile Ouatu, a decedat duminică seară. El este a treia victimă a epidemiei în România.
În vârstă de 70 de ani, Vasile Ouatu a susţinut financiar peste 10 ani formaţia feminină de volei Unic Piatra Neamţ, echipă care a jucat un rol important în voleiul românesc în anii 2000. De altfel, în 2003, echipa din Moldova a cucerit titlul de campioană, dar şi în celelalte sezoane din acei ani s-a bătut pentru titlu cu celelalte două formaţii puternice din campionat, Rapid sau RATB.
Fost viceprimar al oraşului Piatra Neamţ în perioada 2004-2008, Vasile Ouatu a fost transferat la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi în urmă cu două zile, fiind adus de la spitalul din Piatra Neamţ, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Surse medicale afirmă că starea sa de sănătate s-a agravat brusc, el murind în cursul serii de duminică la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente