Focare de coronavirus la FCSB şi Universitatea Craiova

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot şi a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecţii cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiţi pozitiv, iar toţi ceilalţi – negativ.
Totodată, clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susţinerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testaţi la Timişoara deoarece manifestau simp-tome şi au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalţi coechipieri.
De asemenea, Liga Profesionistă de Fotbal ţine să facă următoarele precizări, în lumina ultimelor informaţii apărute în spaţiul media, cu privire la situaţia infectărilor cu virusul Sarscov 2 în lotul echipei FC FCSB.

  1. Astfel, în cadrul testării efectuate în data de 8 septembrie 2020, doi membri ai staffului au fost depistaţi pozitiv.
  2. Rezultatele respective au fost raportate în ziua de 10 septembrie.
  3. Cei doi nu au făcut parte din delegaţia FCSB pentru meciul de la Voluntari.
  4. În ziua de 14 septembrie, FC FCSB a realizat o nouă serie de teste în urma cărora 7 membri au fost testaţi pozitiv. Rezultatele au fost raportate marţi 15 septembrie.
  5. Fotbal Club Voluntari a efectuat tot marţi, 15 septembrie, o testare, iar rezultatele, sosite azi, 16 septembrie, au fost negative în cazul tuturor celor testaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢEANUL BOGOI SUSŢINE CĂ CEI DE LA PANDURII I-AU FALSIFICAT SEMNĂTURA

Antrenorul celor de la Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Adrian Bogoi, susţine că nu ştia nimic de acordul de reeşalonare a datoriilor către el, prezentat de club la Comisia de Apel de licenţiere, document pe baza căruia gruparea gorjeană a obţinut în extremis dreptul de a evolua în Liga 2.Urmează să […]