Focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

SE ÎNCHIDE SECȚIA CHIRURGIE a SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚă TÂRGOVIȘTE, este FOCAR de COVID, sunt confirmaţi pozitiv atât pacienţi cât și medici.
TRIST dar ADEVARAT, cu toate EFORTURILE supraomenești ale MEDICILOR de a răspunde tuturor cazurilor de intervenții chirurgicale, SECȚIA CHIRURGIE a SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTE, a devenit FOCAR de COVID. Sunt confirmați cu COVID-19, atât pacienţi cât și medici. La ora transmiterii acestei știri, știm clar că doi medici din cei șapte medici chirurgi, sunt pozitivi, deja pacienţii confirmați sunt transferaţi pe secţiile COVID. Sunt așteptate și alte rezultate, potrivit surselor noastre, au fost testaţi toţi pacienţii din SECȚIA CHIRURGIE a SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚă TÂRGOVIȘTE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lapte și Carte, un program care ar trebui să contribuie tot mai mult la sănătatea și educația copiilor

În România, programul Laptele și cornul a fost introdus în 2002 ca un program social și a fost extins apoi la toţi elevii. În prezent, este finanţat și din fonduri europene, pe lângă cele de la buget.Programul pentru școli al Uniunii Europene, la care participă și România, are pentru anul […]