Published On: vin, apr. 21st, 2017

Foaierul Primăriei Pucioasa găzduieşte Expoziţia de pictură „Imaginarul vizual”

nichiduta.ro

Timp de o lună, 20 aprilie-20 mai 2017, zilnic, în intervalul orar 09.00-17.00,foaierul Primăriei Pucioasa găzduieşte Expoziţia de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.
Joi după-amiază în prezenţa oficialităţilor locale a avut loc vernisajul Expoziţiei de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.
Letitia Oprisan s-a născut la 27 martie 1937 la Căbeşti – Podul Turcului, Bacău, România.A absolvit Academia de Arte Frumoase „Nico-lae Grigorescu” la secţia pictură în 1967, clasa maestrului Alexandru Ciucurencu.În 1969 debutează ca artist. În 1975 devine membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România.
Din 2000 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Profesionişti. Artista Letitia Oprisan si-a clădit un drum si o carieră de excep-tie. A urmat cursurile Institutului de Arte Plastice ‘Nicolae Grigorescu’, din Bucuresti, in clasa maestrului Alexandru Ciucurencu. Este membră a Uniunii Artistilor Plastici si a Asociatiei Internationale a Artistilor Profesionisti. De-a lungul carierei, a participat la zeci de expozitii, personale si de grup, obtinand numeroase premii, diplome si distinctii, numele artistei apărand in enciclopedii, albume si cataloage de artă.
Primăria Oraşului Pucioasa, Centrul Cultural European Pucioasa şi Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala de Pictură – Bucureşti sunt organizatorii Expoziţiei de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro