FLORINA, NUMBER ONE!

Mihai ROŞOIU

BschetFlorina Diaconu a fost cea mai bună jucătoare a primei etape din sezonul regulat al Ligii Naţionale de baschet feminin, ediţia 2013-2014. Sportiva ce evoluează la CS Rapid Bucureşti a avut o contribuţie majoră la victoria asupra nou promovatei Phoenix Galaţi, scor 80-70.
În vârstă de 32 de ani, conducătorul de joc al bucureştencelor a fost păstrată permanent pe parchet de Dan Militaru pe parcursul celor 40 de minute. Aceasta a strâns 33 de puncte, având un procentaj de 55% la aruncările de două puncte (6/11) şi a beneficiat de nu mai puţin de 21 de aruncări libere, 18 fiind transformate (procentaj de 86%). Pe lângă acestea, înalta de 170 cm a mai contribuit cu 4 recuperări, 7 pase decisive şi o intercepţie.
Total Baschet o declară pe Florina Diaconu, de la CS Rapid Bucureşti, drept cea mai bună jucătoare (MVP) a primei runde din Liga Naţională de baschet feminin, sezonul 2013-2014.
Liderii etapei din punct de vedere
statistic:
– eficienţă – Britney Jones (38)
– puncte – Florina Diaconu (33)
– pase decisive – Samantha Prahalis (13)
– recuperări – Judit Kajdacsi (20)
– mingi câştigate – Samantha Prahalis (7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EUROPENE FĂRĂ MEDALII

In perioada 4-6 octombrie 2013, la Bursa, Turcia, a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan WSKU. Din lotul naţional al României a făcut parte şi Mihăieş Cristian, care a a participat la kumite seniori -67 kg. Sportivul nostru a avut o evoluţie bună la acest campionat, dar nu a […]