Florina Moldoveanu a fost votată membru în Colegiul de Conducere al CCIA Dâmboviţa

Pe agenda şedinţei Adunării Generale a membrilor Camerei pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a fost şi completarea Colegiului de Conducere. În urma votului statutar, locul vacant a revenit Florinei Moldoveanu, membră CONAF şi coordonator al mai multor societăţi comerciale.
„Am fost mereu pentru egalitatea de şanse dintre femei şi bărbaţi, inclusiv în business. O înţelegere „gentlemen’s agreement” nu este destinată numai bărbaţilor, este de fapt un acord între oameni de onoare!
De aceea, cu atât mai mult sunt bucuros pentru că am înregistrat ieri (încă) o premieră la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa: o doamnă a fost votată de Adunarea Generală în funcţia de membru al Colegiului de Conducere. Este membră a CONAF-ului (Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin) şi coordonează activitatea mai multor societăţi comerciale din sfera turismului, dezvoltare imobiliară, consultanţă, servicii de pază atât ca economist cât şi ca licenţiată în ştiinţe juridice. Vorbesc de doamna Florina Moldoveanu reprezentanta în Colegiul de Conducere a companiei Mib Safe Guard SRL.
Florina, atât eu cât şi toţi membrii Colegiului, îţi dorim mult succes!”, a transmis cu acest prilej Valentin Calcan, preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trafic restricţionat două săptămâni, pe podul de la Teiş

Primăria Municipiului Târgovişte anunţă participanţii la traficul rutier că circulaţia rămâne restricţionată pe podul de la Teiş, pentru realizarea unor lucrări de frezare şi de îndepărtare a trotuarelor.Lucrările fac parte din proiectul de reabilitare a Centurii Municipului Târgovişte.Măsura va rămâne în vigoare timp de două săptămâni, iar circulaţia se va […]