Published On: vin, feb. 15th, 2013

Florin Nini: „Tot timpul, meciul cu Arad este considerat o finală”

nichiduta.ro

florin niniDupă finalul derby-ului României, antrenorul campioanei României, Florin Nini, a declarai pentru totalbaschet.ro că echipa sa nu trebuie să se culce pe-o ureche după această victorie.
„A fost ca o finală. ToI timpul, meciul cu Arad este considerat o finală, chiar dacă el se joacă în timpul campionatului. Un meci greu, pentru că îmi menţin părerea că deocamdată, până în acest moment, Aradul are omogenitatea cea mai bună. Noi mai avem de muncit, dar muncim bine şi cu siguranţă că vom suplini şi acest lucru. Am dat dovadă de putere de concentrare în momentele importante, lucru care s-a întâmplat şi cu Kosice, atunci când a trebuit să gestionăm finalul de meci. Acest lucru înseamnă că avem jucătoare mature, există baza unei echipe solide. Un meci de campionat care pentru noi, în afara unei victorii, înseamnă un succes de moral, care ne poate aduce pe locul 1. Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, mai sunt meciuri cu Alba lulia, Satu Mare şi Sf. Gheorghe, partide extrem de grele. Totodată, felicit fetele pentru modul în care au luptat şi cum au trecut de această saptămână, care a fost una extrem de grea, cu multe accidentări în lot.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro