Flacăra nu s-a putut bucura de laurii unui rezultat bun C.S. 2 Mioveni – Flacăra Moreni 2-1 (1-1)

A.l.

Au marcat: Mazilu (min. 22), Comănescu (77), respectiv A. Iliescu (2).
Au arbitrat: Adrian Kiriţă (Bucureşti) – Adrian Epure (Orlat – Sibiu), Marius Duţă (Avrig). Observatori FRF: Marius Ezaru (Craiova), Dumitru Crăciun (Snagov).
Nici în această deplasare, jucători de la Flacăra nu s-au putut aduna. Au condus cu 1-0, prin reuşita lui Andrei Iliescu (2), dar nu s-au putut bucura de laurii unui rezultat bun.
Mazilu a egalat în min. 22, după un moment bun, 1-1.
În repriza secundă, argeşenii au jucat repede şi riscant. Reuşesc în multe momente să ţină jocul sub observaţie. Flacăra are o aşezare de echipă economicoasă.
Localnicii rezolvă meciul în min. 77 când Comănescu marchează golul izbăvitor, 2-1.
Imediat (78), Mihai Plăcintă este eliminat. Cu un om în minus, Flacăra este răsucită, derutată, scoasă din ritm. N-a mai avut forţa să egaleze, părăsind câmpul de joc învinsă.
Echipa de pe malurile Cricovului Dulce a aliniat următoarea garnitură: Sârbu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Palamariu – M. Plăcintă (eliminat min. 78), L. Plăcintă – Cârnaru (65 – Drăgan), Rogojină (74 – D. Iliescu), Negrea (77 – Ene) – A. Iliescu. Antrenor Gabi Paraschiv.
De remarcat faptul că în poarta echipei din Moreni a debutat puştiul de 15 ani, Sârbu, pentru că titularul Halcu a avut probleme cu legitimaţia.
Flacăra va ierna pe locul 9, cu 18p, -6 la adevăr şi +6 (20-14) la golaveraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Echipele dâmboviţene din Liga a lll-a ar putea rămâne fără o adversară SE RETRAGE A.C.S. ŞIRINEASA?

Partida disputată vineri, în etapa a 15-a a Seriei a 3-a din Liga a 3-a, A.C.S. Şirineasa – F.C. Voluntari II, 2-6, a început cu 12 minute întârziere. Jucătorii formaţiei ACS Şirineasa au protestat în acest mod pentru restanţele financiare, aceştia încasând în acest sezon un singur salariu, pe luna […]