Published On: joi, mart. 14th, 2013

Flacăra Moreni Meci determinant la Corneşti

nichiduta.ro

sportPe elevii lui Marian Vasilache şi Mircea Petrescu
îi aşteaptă un meci determinant sâmbătă, în etapa a19-a a campionatului Ligii a 4-a (a doua a returului), cu Gloria Corneşti, în deplasare. în tur, morenarii au câştigat cu 2-1. Meciul a avut loc pe stadionul din Moreni. în acel meci oamenii lui Nelu Radu l-au acuzat pe arbitrul Marius Chiţu că n-a văzut un henţ comis de V. Petre, la golul de 1-1, că l-a eliminat uşor pe Cravcescu şi că n-a acordat un penalty la Marian Matei.
Dacă pierd partida de la Corneşti, morenarii se depărtează la 12 puncte de gruparea lui Nelu Radu şi ecuaţia echipei care merge la baraj se va clarifica.
Sâmbătă, în prima etapă a reuturului, Flacăra Moreni a jucat acasă, cu Recolta Gura Şuţii. Galben-albaştrii cu câştigat cu 3-0
(0-0).
Au marcat: Constantinescu, M. Dragne (autogol) şi Iliescu. Primul gol a fost marcat în minutul 70._
în această confruntare, Marian Vasilache a trimis în teren următoarea garnitură: Păsărică, Ciornovschi, P. Vasile, Tronaru – Preda, B. Negrea, Grădinaru (75 – A. Negrea), Iliescu – Grozea (52 -Constantinescu), Vlădescu.
George Preda a primit al patrulea cartonaş galben şi va sta în partida de la Corneşti.
Au arbitrat: Viorel Zamfir – Ioana Oprescu, Adriana Ghiţă. Observatori A.J.F.: Şerban Necşulescu şi Nelu Năsăudeanu.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro