Published On: joi, sept. 24th, 2015

Flacăra Moreni este în vervă N-a pierdut niciun meci în campionat

nichiduta.ro

flacara moreniEchipei din Moreni îi merge bine în acest eşalon. E pe primul loc în Liga a 4-a cu 22p, fără înfrângere. Are şapte victorii şi un egal. A marcat 35 de goluri şi a primit doar un patru goluri.
A înregistrat următoarele rezultate: 3-0 (în deplasare) cu PAS Pucioasa, 8-0 (acasă) cu Luceafărul Dragomireşti, 2-9 (în deplasare) cu Bradul Moroeni, 1-0 (acasă) cu Gloria Corneşti, 3-0 (în deplasare) cu Săgeata Găeşti, 1-1 (acasă) cu Ştiinţa Odobeşti, 3-1 (în deplasare) cu Unirea Cobia, 7-0 (acasă) cu Petrolul Târgovişte.
Pe lista marcatorilor îi găsim pe Iliescu, E. Guţă, A. Negrea, Dragomir, Cârnaru…
De asemenea Flacăra a avut o evoluţie bună şi în Cupa României. După ce a trecut în faza judeţeană de Viitorul Caragiale (scor 9-3, în deplasare), Luceafărul Dragomireşti (7-1, în deplasare), Libertatea Urziceanca (3-2, în deplasare), Ştiinţa Odobeşti (3-2, la Hagioaica), Atletic Fieni (7-0, la Târgovişte), echipa antrenată de Gabriel Paraschiv a avut rezultate bune şi în faza naţională. Aici a eliminat patru echipe de Liga a 3-a: 4-2 (acasă, după prelungiri) cu FCM Târgovişte, 6-0 (acasă) cu Viitorul Domneşti, 1-0 (acasă) cu Concordia 2 Chiajna, 3-1 (acasă) cu SCM Argeş Piteşti. A pierdut cu 1-3 (acasă) cu formaţia de Liga a 2-a, CS Mioveni.
Antrenorii Gabriel Paraschiv, Vasile Petre şi George Preda au la dispoziţie următorul lot de jucători: Panaite, Holcu, Păsărică – Acasandrei, Timofte, A. Pârvu, L. Plăcintă, M. Plăcintă, Drăgan, E. Guţă, A. Negrea, Palamariu, Huţuşoru, V. Preda, Bergeaua, Dragomir, Matei, Tocan, Mocanu. Legitimat la Flacăra e şi Valentin Enescu însă acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente.
Trupa dintre sonde a arătat prospeţime, incisivitate, energie şi chef de fotbal. Băieţii lui Gabi Paraschiv cred în fotbalul jucat din pasiune, din entuziasm, din pregătire. Sunt retribuiţi cu sume mici. Dar s-au bucurat mereu de rezultate bune. Au ţinut pasul constant.
În acestă vară în staff-ul administrativ a fost cooptat şi Dan Nistor fost observator AJF şi membru în Comisia de Competiţii şi Diciplină. De asemenea a fost în conducerea echipei FCM Târgovişte.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro