Published On: mie, mart. 8th, 2017

Flacăra Moreni a jucat economicos şi fructuos. Şi-a aşezat jocul calm şi a primit recompense

nichiduta.ro

Antrenorul de la Flacăra Moreni, Gabi Paraschiv a găsit formula câştigătoare în partida susţinută, în deplasare, cu Ateletic Bradu şi câştigate cu 2-1 (Tocan 25, Drăgan 58 -Dumitrache 39).
Morenarii au avut curaj şi răbdare.
Argeşenii au fost surprinşi de contraatacurile rapide ale vizitatorilor. Două contraatacuri au fost finalizate de Tocan 25 şi Drăgan care l-au învins pe portarul Oprican.
Majoritatea atacurilor atleticilor au eşuat în preajma porţii lui Halcu fiind suprimate în deosebi de fundaşii centrali Acasandrei şi Pârvu şi de închizătorii L. Plăcintă şi Guţă.
Ratând mult, Atletic Bradu a devenit o echipă rigidă şi inhibată. Fiind condusă cu 2-1 a căutat drumul spre gol cu lumina stinsă. Dar morenarii au reuşit să ţină jocul sub observaţie, s-a aparat exact, cu o siguranţă care i-a inhibat pe adversari.
Meciul de pe sinteticul de la Bradu a premiat evoluţia curajoasă a morenarilor care au pus în valoare lecţia de realism.
S-a apărat bine, şi-a aşezat jocul calm şi a primit recomepnsa.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro