Firmele de pază, verificate de poliţişti

Poliţiştii de la ordine publică au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori, furnizorilor de utilităţi şi societăţilor comerciale, precum şi pentru îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie.
De asemenea, acţiunile de control au avut ca obiectiv şi informarea factorilor responsabili din cadrul unităţilor cu privire la necesitatea adoptării cerinţelor minimale de securitate.
Poliţiştii au controlat 97 de obiective, dintre care 44 de spaţii comerciale cu suprafeţe mai mari de 500 mp, 28 de case de schimb valutar, 20 de casierii ale furnizorilor de utilităţi şi 5 reprezentanţe auto.
În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bănuita de evaziune fiscala, cercetata de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au întocmit un dosar penal pe numele unei femei din Ciocăneşti, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada ianuarie-mai 2017, în calitate de membru asociat, aceasta nu ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii […]