Fiori şi zâmbete, la Răzvad

1 şi 8 Martie sunt zilele în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Aceste zile reprezintă şi pentru comuna Răzvad o tradiţie, întrucât primarul are ocazia de a-şi manifesta sentimentele de admiraţie, bucurie, respect şi recunoştinţă faţă de „florile primăverii”.
Astfel, primele zile de primăvară a oferit primarului Emanuel Spătaru prilejul de a le transmite tuturor doamnelor şi domnişoarelor un mesaj de felicitare, atât prin gesturi – oferirea florilor, cât şi prin viu grai.
Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, au dăruit flori tuturor domnişoarelor şi doamnelor pe care le-au întâlnit prin comună cu ocazia zilelor de 1-8 martie. Aceştia au luat la pas comuna şi au dăruit tuturor

reprezentantelor sexului frumos câte o floare şi o ciocolată. Peste 2500 de flori şi ciocolate au pregătit autorităţile răzvădene.
Nici cadrele didactice, angajatele Primăriei Răzvad nu au fost neglijate, acestea primind din partea primarului câte câte o floare. Primarul şi-a motivat gestul spunând că: „Rolul femeii atât în societate cât şi în familie este unul deosebit de important, acestea trebuie să se bucure de atenţia bărbaţilor în permanenţă. Luna martie este luna dedicată femeilor şi am decis să marcăm într-un fel această lună prin a acorda câte-o floare doamnelor pe care le-am întâlnit”.
Nu este pentru prima dată când edilii dăruiesc flori doamnelor şi domnişoarelor în primele zlei a lunii martie, acest gest frumos a devenit o obişnuinţă de când Emanuel Spătaru este primarul comunei Răzvad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii locali au oferit flori de 8 martie, doamnelor şi domnişoarelor

„Înarmaţi” cu buchete de flori, poliţiştii locali ai oraşului Răcari, au împărţit în stânga şi-n dreapta pe străzile oraşului, flori, zâmbete şi urări de bine tuturor femeilor. Gestul a fost posibil cu sprijinul Primăriei Răcari care a achiziţionat florile pentru a le felicita pe doamne şi domnişoare cu ocazia Zilei […]