Finta: Cinci zile fără apă la robinet

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a sistat livrarea apei către populaţie în comuna Finta începând cu data de 11.05.2018, deoarece în urma efectuării monitorizării suplimentare a calităţii apei, s-au identificat neconformităţi la parametrii indicatori „clor rezidual liber”,”clor rezidual liber %” şi parametrii microbiologici ,”E.Coli” şi „Bacterii coliforme” la consumatorii de la care s-au prelevat probe de apă în satele Gheboaia şi Finta Mare.
Spălarea şi igienizarea întregului sistem de captare, înmagazinare şi distribuire a apei potabile va dura aproximativ 5 zile, perioadă în care Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa va asigura necesarul de apă cetăţenilor afectaţi prin autocisternele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I Dâmboviţa şi ale CATD, amplasate la sediul Primăriei Finta.
Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (72 de ore), se recomandă fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Gestul" - tema în jurul căreia gravitează Festivalul Babel, ediţia 2018

In perioada 4-10 iunie 2018, Teatrul „Tony Bulandra” organizează a VIII-a ediţie a Festivalului Artelor Spectacolului „Babel”, tema aleasă fiind GESTUL. O alegere motivată cum nu se poate mai bine chiar de Mc Ranin, directorul festivalului şi manager al Teatrului Tony Bulandra: „Gestul este formă şi enegie. Conţine informaţie şi […]