Finanţare de 4,2 milioane de euro pentru dezvoltarea zonei Romlux

Potrivit primarului Cristian Stan, a fost aprobat la finanţare din fonduri europene, alocate prin Programul Operaţional Regional, un proiect cu o valoare de 4,2 milioane de euro. Aplicaţia propusă de municipalitate se referă la dezvoltarea comunităţii din Cartierul Romlux, unde urmează să fie implementate măsuri de integrare socială şi educaţională. Vor fi reabilitate reţelele de utilităţi dar şi locuinţele pentru aproape 200 de persoane.
Primarul Cristian Stan a precizat că este în lucru un proiect similar dar la scară mai mare, care vizează cartierele Prepeleac şi Matei Voievod, unde vor fi investiţii majore la infrastructură, şi continuarea dezvoltării Cartierului Priseaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 29 de milioane de euro pentru tinerii fermieri din Dâmboviţa

Cele mai multe solicitări de finanţare primite on-line de către AFIR de la începutul anului sunt pentru instalarea tinerilor fermieri. Astfel, prin intermediul submăsurii (sM) 6.1, AFIR a primit peste 6.170 cereri de finanţare în valoare de 252 milioane de euro şi a semnat contracte de finanţare însumând 292 milioane […]