FINALA CUPEI NU SE MAI JOACĂ LA CRAIOVA

Mihai ROŞOIU

Programată iniţial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.
Comitetul de Urgenţă al FRF a decis schimbarea locului de desfăşurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior.
Dorinţa de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei.
Miercuri şi joi aflam finalistele
Program retur semifinale
8 iulie, ora 20:00
FCSB – Dinamo (3-0 în tur)
9 iulie, ora 20:00
CSM Politehnica Iaşi -Sepsi OSK Sf. Gheorghe (1-5 în tur)

E momentul tău, SUPORTERUL care a fost pe stadioane la marile finale, privind trofeul din depărtare, cu pasiunea lui inegalabilă, dar fără să îl atingă vreodată. SUPORTERUL care visează la prima finală din viaţă! CUPA VINE LA TINE!
În perioada 6-10 iulie 2020, scrie-ne povestea ta legată de Cupa României, cea mai frumoasă amintire, cum ai trăit din tribune sau de acasă, alături de cei dragi, un episod emoţionant din povestea competiţiei sau cât de mult ţi-ai fi dorit să fii pe stadion la finala din acest an.
Echipa FRF împreună cu sponsorii Cupei României vor alege cele mai impresionante poveşti şi vom contacta autorii lor începând din 10 iulie. Apoi, un ambasador din rândul gloriilor pe care le admiri îţi va aduce Cupa acasă şi îţi va dărui mingea finalei din acest an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-AU STABILIT DATELE BARAJULUI DE PROMOVARE ÎN LIGA A III A

Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat astăzi, 7 iulie 2020, calendarul şi regulamentul de organizare şi desfăşurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenţei Ligii 3 în sezonul 2020/2021.Pentru promovarea în al treişea eşalon, prin tragere la sorţi fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare […]