Final de carieră pentru trei subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

La sediul inspectoraului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a încă 3 subofiţeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa, fiind vorba despre plutonier adjutant şef Rădulescu Daniel şi plutonier adjutant şef Toma Dan-Lucian de la Detaşamentul de Pompieri Pucioasa şi plutonier adjutant şef Stănescu Constantin de la Detaşamentul de Pompieri Găeşti.
Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei, cele 3 cadre s-au remarcat prin profesionalism, devotament şi implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Cu ocazia pensionării, în semn de apreciere a întregii activităţi profesionale desfăşurate, inspectorul şef le-a acordat Diploma de apreciere şi Placheta onorifică.
A fost un moment plin de emoţie pentru toţi cei prezenţi, care i-au felicitat pe noii pensionari pentru activitatea desfăşurată, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 (coronavirus) şi în Dâmboviţa

Până în acest moment nu există nici un cetăţean român contaminat cu virusul cunoscut publicului larg sub denumirea de Coronavirus. Luni seară a avut loc şi o videoconferinţă cu prefecţii şi Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă din întreaga ţară. S-au trasat directive clare şi măsuri concrete de prevenire a răspândirii […]