FINAL DE AVENTURA LA MELBOURNE

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea a fost eliminată, ieri, din turneul de tenis de mare şlem Australian Open, de chinezoaica Na Li. Românca a ajuns până în turul al treilea al competiţiei.
Sorana nu a avut şanse prea mari în faţa numărului şase mondial, Na Li reuşind să se impună cu scorul final de 6-4 / 6-1. Meciul a durat doar 71 de minute de joc.
Sorana Cîrstea a fost învinsă şi în cadrul turneului de dublu feminin, acolo unde o avea coechipieră pe austriaca Tamira Paszek, al cărei antrenor este fostul tenisman Andrei Pavel.
Australian Open merge mai departe
Începând de luni, din prima zi a competiţiei, au fost eliminaţi toţi românii de pe tablourile de simplu feminin şi masculin: Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Simona Halep, Edina Gallovits-Hall, Alexandra Cadanţu, Victor Hănescu şi Adrian Ungur.
Totuşi lupta continuă în cadrul turneului de la dublu. La feminin va evolua în primul tur echipa formată din Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu, care le va întâlni astăzi pe Alexandra Panova şi Galina Voskoboeva. Româncele au prima şansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN DÂMBOVIŢEAN ÎN NAŢIONALA LUI PIŢURCA!

Mihai Bălaşa a fost convocat la prima echipă a României pentru stagiul de pregătire de la Estepona. Mihai Bălaşa este ultimul dâmboviţean care a primit cel mai frumos cadou la început de an. Fostul elev al lui Ciprian Prisăcaru evoluează acum pentru Viitorul Constanţa, iar prestaţiile sale din actualul sezon […]