FINAL CU SCANDAL LA BUFTEA

Mihai ROŞOIU

Imediat după fluierul final, jucătorii celor două formaţii au intrat într-un conflict la marginea terenului. În imagini se poate observa cum Marco Dulca, mijlocaşul Chindiei, îi pune mâna gât lui Juan Bautista Cascini, argentinianul din tabăra Academicii, moment în care s-au aprins ambele părţi.
Mihai Costea, atacantul Chindiei, a avut şi el o reacţie nervoasă şi a fost stăpânit cu greu în momentul în care se îndrepta către Cascini.
În cele din urmă, arbitrul Florin Barbu lea arătat cartonaşul galben lui Marco Dulca şi Juan Cascini, iar jucătorii celor două formaţii au intrat la vestiare.
„Am înţeles că Marco (n.r Jovan Markovic) şi Căpuşă… Căpuşă, de când a intrat, l-a făcut în toate felurile (n.r – pe Cascini), l-a înjurat, i-a adresat nişte cuvinte mai neortodoxe şi s-a luat puţin şi de naţia lui. Marco (n.r Jovan Markovic) a avut o reacţie pe care nu trebuie să o aibă. O să plătească pentru asta, pentru că eu nam nevoie de aşa ceva şi nu accept asemenea lucruri”, a explicat Ilie Poenaru, antrenorul Academicii, la finalul jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI RĂMÂNE PRECAUT

Emil Săndoi este neînvins de 8 etape pe banca târgoviştenilor şi este pe locul 5 în Liga 1.„Mă bucur pentru rezultat, dar parcă a fost cu prea mult suspans pe final.Ne-am complicat inutil la golul lor, a fost şi o lipsă de fair play a unui jucător de la Clinceni […]