Published On: mar, feb. 3rd, 2015

FIacăra Moreni Antrenamente compIexe în Iocuri diferite

nichiduta.ro

flacara moreniDe luni, 26 ianuarie, jucătorii de la Flacăra Moreni sunt în cantonament într-o pensiune de la marginea oraşului de pe malurile Cricovului Dulce. Antrenorul Gabriel Paraschiv are la dispoziţie un lot de 24 de jucători. Printre ei şi atacantul de la F.C.M. Târgovişte, Gabriel Timofte (22 de ani), dar acesta n-are actele necesare pentru legitimare. Puştanii de la Flacăra efectuează două antrenamanete pe zi cu alergări în pantă pe dealul Bana, în sală la Liceul nr. 2, pe terenurile Pompieri şi IMUT.
Duminică, trupa antrenată de Gabrie Paraschiv trebuia să susţină un meci amical la Caragiale, cu echipa locală Viitorul (Onoare Nord), dar, din cauza ploii, acest meci a fost anulat.
Programat pe 7 februarie, în capitală, cu Juventus Bucureşti, meciul a fost decalat cu o zi. După această partidă, elevii lui Gabi Paraschiv vor ieşi din cantonament.
în programul de meciuri amicale ale liderului din Liga a 4-a dâmboviţeană mai figurează întâlniri cu: Fortuna Poiana Câmpina (pe 10 februarie, în deplasare), Chindia Târgovişte (pe 14 februarie, acasă), Dinicu Golescu Câmpulung (pe 18 februarie, acasă), Atletic Fieni (pe 21 februarie, deplasare), C.S. Păpăuţi (pe 28 februarie, pe teren neutru). E posibil ca pe 25 februarie Flacăra să mai dispute un amical cu liderul din C3, S.C.M. Argeş Piteşti.
Pe 7 martie, în Cupa României, echipa din Moreni va juca, în deplasare, cu Viitorul I.L. Caragiale.
Antrenorul Gabi Paraschiv e ajutat de secunzii Vasile Petre şi George Preda. Directorul tehnic este Marian Vasilache.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro