Festivitatea de deschidere a noului an şcolar la Colegiul Naţional lenăchiţă Văcărescu

Autorităţile municipiului Târgovişte, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, parlamentarii Claudia Gilia şi Adrian Ţuţuianu, şefi de instituţii deconcentrate, păstrează cu sfinţenie tradiţia, ca în fiecare an, să participe la deschiderea anului şcolar, fiind în mijlocul elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional „lenăchiţă Văcărescu” din Târgovişte. Festivităţile au debutat cu intonarea Imnului de Stat, urmat de slujba de Te Deum, oficiată de un sobor de preoţi. Cuvântul de deschidere a aparţinut prof. Dana Pîrvulescu, directorul colegiului, apoi au urmat mai multe alocuţiuni din partea invitaţilor.
De la înfiinţare şi până astăzi, Colegiul Naţional „lenăchiţă Văcărescu” Târgovişte a demonstrat că este o instituţie de învăţământ ce oferă servicii de înaltă calitate, atât din punct de vedere al procesului de învăţământ, cât şi din punct de vedere al dotării materiale. Este una din cele mai vechi şcoli din Târgovişte, locul unde s-au format oameni de mare caracter, care au dus faima şcolii în ţară şi străinătate. Elevii Colegiului sunt educaţi şi instruiţi de un corp profesoral de elită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmeria a dat un mesaj de încredere şi linişte la începutul noului an şcolar

Odată cu începerea noului an şcolar, jandarmii dâmboviţeni au fost alături de elevi pentru a le vorbi despre modul în care trebuie să se comporte în recreaţie, dar şi în timpul liber pentru a fi în siguranţă. Prezenţa jandarmilor în mijlocul elevilor a avut ca scop şi prevenirea implicării acestora […]