Festivitate de deschidere a anului universitar în Campusul UVT

calin-orosStudenţi, membri ai mediului academic şi reprezentanţi ai administraţiei publice şi judeţene au participat, sâmbătă dimineaţă, la festivitatea de deschidere a anului universitar, organizată în Campusul Universităţii Valahia. După o scurtă slujbă religioasă, Călin Oros – rectorul universităţii, a arătat că este un an deosebit, în cursul căruia instituţia va împlini un sfert de secol de existenţă. O veste cu adevărat bună este obţinerea, din partea ARACIS, a calificativului „Grad de încredere ridicat”, care plasează UVT între cele mai bine cotate universităţi din ţară.
Din partea consiliului judeţean a vorbit preşedintele Adrian Ţuţuianu, care va susţine, ca şi până acum, proiectele de dezvoltare a UVT. Adrian Ţuţuianu a subliniat că mai sunt multe de făcut, că universitatea are nevoie de o sală de sport, de o bibliotecă centrală, dar că este nevoie, în acelaşi timp, să se deschidă spre ceea ce aşteaptă mediul de afaceri. În calitate de absolvent şi de primar al Municipiului Dâmboviţa, Cristian Stan a transmis la rândul său studenţilor şi profesorilor că le va fi alături, în efortul comun de a dezvolta universitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creştere spectaculoasă a numărului de turişti

De departe, iulie 2016 a fost una dintre cele mai bune luni pentru turismul dâmboviţean. În raport cu iulie 2015, sosirile în structurile cu funcţiuni de cazare turistică din Dâmboviţa au crescut cu 16,8%, iar înnoptările cu 1,5%. Au fost în total 11500 de turişti care s-au cazat în judeţ, […]