Festivalul Naţional „Ion Dolănescu” se va desfăşura pe 23 septembrie, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria Municipiului Târgovişte, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Fundaţia Culturală „Ion Dolănescu” sunt organizatorii unui eveniment de înaltă ţinută. Este vorba despre cea de-a V-a ediţie a Festivalului Naţional „Ion Dolănescu” ce se va desfăşura, în anul 2018, la data de 23 septembrie, începând cu orele 18:00 în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.
Va fi un spectacol extraordinar, susţinut de artiştii: Steliana Sima, Mariana Ionescu-Căpitanescu, Traian şi Valeria Ilea, Nicolae Datcu, Simona Dinescu, Diamanta Paterău, în acompaniamentul Orchestrei de muzică populară „Rapsozii Moldovei”, dirijor Vitalie Dorin. Primăria Târgovişte prin Consiliul Local Municipal Târgovişte va sprijini financiar organizarea evenimentului cu suma de 30.000 de lei.
Această a cincea ediţie se doreşte a fi continuarea unei iniţiative ce a prins aripi, încurajată de căldura unor spectatori care i-au răsplătit pe participanţi şi pe organizatori peste orice aşteptări. Dragostea şi nerăbdarea iubitorilor de muzică autentică şi de calitate dar mai ales prestaţiile de un înalt nivel artistic ale invitaţilor sunt garanţia că acest festival va deveni o tradiţie în peisajul artistic românesc.
De cinci ani, laTârgovişte se organizează acest eveniment deosebit prin care se aduce omagiul „Marelui Domn” al cântecului nostru popular, Ion Dolănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tineri arestaţi pentru trafic şi consum de droguri

In continuarea acţiunilor desfăşurate în ziua de 18 iulie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la Serviciul de Ordine Publică, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a altor doi tineri bănuiţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de […]