Published On: mar, sept. 12th, 2017

Festivalul Grădinile internaţionale ale Târgoviştei

nichiduta.ro

Ca element de noutate, anul acesta Zilele Cetăţii au inclus prima ediţie a Festivalului Grădinile Internaţionale ale Târgoviştei, un proiect al administraţiei publice locale, complementar proiectelor europene de promovare a obiectivelor istorice, derulate în anii anteriori cu finanţare europeană. Au fost înscrise în concurs cinci echipe de horticultori, care au de amenajat o suprafaţă de 30 de metri pătraţi fiecare, în limita sumei de 1000 de euro. Trei dintre participanţi sunt din Dâmboviţa, o echipă este din Prahova şi una din municipiul Corbetta-Italia.
Festivalul a avut loc în parcul Chindia iar organizatorii au spus că s-au inspirat din istoricul primelor grădini domneşti înfiinţate aproximativ în aceeaşi locaţie, în timpul domniei lui Petru Cercel. Câştigătorii au fost desemnaţi desemnaţi prin votul vizitatorilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro