Festivalul Copiilor AnimaŢie, un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului

Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgovişte prin Teatrului Municipal „Tony Bulandra” organizează în zilele de 1 şi 2 iunie 2018, intervalul orar 10.00 – 19.00, pe platoul din Piaţa Mihai Viteazul, Festivalul Copiilor AnimaŢie, un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.
Anul acesta organizatorii v-au pregătit numeroase spectacole de stradă cu tematică pentru cei mici, mânuire de păpuşi, desen pe asfalt, pictură pe faţă, ateliere de creaţie, modelare baloane, dansuri şi cântece cu şi despre copii.
Festivalul AnimaŢie este sărbătoarea copiilor şi a tuturor celor care îşi doresc să se bucure de copilărie, prin activităţi distractive, educative şi multă voie bună. Dorim să răspundem prin acest festival nevoilor micilor noştri spectatori de cunoaştere a basmelor şi poveştilor tradiţionale, de miraculos şi, nu în ultimul rând, de a fi chiar ei înşişi pe scenă.
Toate activităţile se vor desfăşura în Piaţa Mihai Viteazul (pe platoul din faţa Casei Sindicatelor), deschiderea oficială având loc la ora 10:15 în prezenţa Domnului Primar Daniel Cristian Stan.
Anul 2018 este anul celebrării Marii Uniri, astfel încât primii 100 de copii prezenţi la festival se vor bucura de un cadou special: cartea „Marea Unire pentru cei mici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concursul "PRIETENII POMPIERILOR" -Competiţia tinerilor pompieri

În perioada 30 – 31 mai 2018, pe Stadionul comunal Aninoasa, se va desfăşura faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „PRIETENII POMPIERILOR”, competiţia fiind organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, cu sprijunul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Concursul se va desfăşura după următorul program: miercuri […]