Published On: sâm, iul. 27th, 2013

Fermierii care refuză controlul pierd sprijinul pe suprafaţă

nichiduta.ro

tractorÎn această perioadă, inspectorii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură desfăşoară controlul la faţa locului în vederea verificării suprafeţelor agricole declarate de fermieri în cererile unice de plată pentru anul 2013. în judeţul Dâmboviţa, eşantionul de control cuprinde 208 ferme pentru control clasic şi 1.763 de ferme pentru control prin teledetecţie.
În cazul în care solicitantul refuză sau restricţionează accesul în exploataţie a reprezentanţilor APIA, pentru efectuarea controlului la faţa locului, cererea prin care s-a solicitat sprijin pe suprafaţă devine neeligibilă.
. 31 august – ultima zi pentru vizarea carnetelor de rentier
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură anunţă că până la 31 august 2013, rentierii agricoli se pot prezenta la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru vizarea carnetelor de rentier. în judeţul Dâmboviţa, sunt 370 de rentieri agricoli, dintre care 295 s-au prezentat deja pentru vizarea carnetului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro