Published On: lun, mart. 11th, 2019

Femeile sărbătorite la Niculeşti, Cojasca şi Băleni

nichiduta.ro

An de an, 8 Martie înseamnă pentru PSD Dâmboviţa şi în special pentru OFSD Dâmboviţa, un bun prilej să-şi preţuiască şi să-şi sărbătorească femeile.
Doamnele şi domnişoarele din PSD Niculeşti au lăsat pentru câteva ceasuri preocupările administrative, economice, sociale şi au sărbătorit Ziua Femeii şi venirea primăverii.
Gazda primitoare a fost edilul Dorinel Soare, însă nu a lipsit deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.
Doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un dar din partea deputatului Claudia Gilia.
Pentru femeile din Cojasca, 8 Martie a fost o zi
cu adevărat specială
În ţinute de gală, doamnele şi domnişoarele de la Cojasca au demonstrat încă o dată că frumuseţea face casă bună cu politica.
Alături de edilul Victor Gheorghe au petrecut o seară, de neuitat de Ziua Femeii. Muzica de calitate, masa festivă şi dansul, au creat o atmosferă de satisfacţie şi voie bună.
Alături de ele s-a aflat şi deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa care le-a răsfăţate cu mici atenţii şi urări de preţuire şi recunoştinţă pentru zâmbetele, încurajările, grija şi alinarea pe care le aduc celorlalţi în fiecare zi a existenţei lor.
Melodiile populare le-au scos la dans pe doamne şi domnişoare care au profitat de moment pentru a se relaxa şi a încinge hora. Un 8 Martie special şi pentru femeile din zona Băleni
Peste 60 de doamne şi domnişoare, membere şi simpatizante din zona Băleni, au avut parte de un 8 Martie special din partea deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.
Pentru câteva ore bune au petrecut clipe de neuitat la un restaurant din Băleni.
De a lungul timpului, femeile au dat dovadă de curaj, înţelepciune şi dragoste pentru familie şi pentru neam, luptând şi muncind alături de bărbaţi pentru ţara pe care o avem astăzi. Toate acestea au fost punctute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.
Petrecerile de 8 Martie sunt o oportunitate numai bună pentru a socializa şi a uni echipele politice.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente