FEDERAŢIA DE VOLEI ORGANIZEAZĂ FESTIVALUL DE BABY VOLEI

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Volei anunţă intenţia de a demarară la începutul toamnei, PROIECTUL FESTIVAL-BABY VOLEI, pe un buget propriu, ce vizează în principal promovarea şi dezvoltarea voleiului, prin atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport, lărgirea bazei de selecţie, angrenarea copiilor între 8-10 ani în diverse competiţii, creşterea numărului de potenţiali sportivi legitimaţi şi, nu în ultimul rând, creşterea numărului de profesori/antrenori cu specializare volei.
Se doreşte o ofertă flexibilă, ce permite profesorului/antrenorului să folosească stimularea învăţării prin joc, oferind în acelaşi timp o plajă largă de mijloace specifice formării deprinderilor generale, plecând de la achiziţiile copiilor şi dirijându-le către jocul de volei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A ÎNCHEIAT ŞI... JUDEŢUL

Deşi echipele campioane de judeţ îşi disputaseră deja primele jocuri din barajul de promovare, în Dâmboviţa, campionatul Ligii a IV-a nu se încheiase. Ultima confruntare oficiale din cea mai importantă competitive judeţeană a fost cea dintre Unirea Bucşani şi Olimpicii Ulmi, care s-a încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea […]