Published On: vin, oct. 13th, 2017

FEDERAŢIA DE BASCHET OBLIGĂ ECHIPELE DIN LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET SĂ AIBĂ ECHIPE ŞI ÎN EŞALONUL SECUND

nichiduta.ro

La şedinta Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet, care s-a desfăşurat la sediul din Bd. Basarabia 39, au fost aprobate următoarele decizii, consemnate în procesul verbal:
1.Se prezintă noua variantă a RGOC cu amendamentele propuse în şedinţa CD din 04.09.17 de la Cluj. Se discută, se propun şi se votează punctual şi alte modificări. Se supune la vot noul RGOC şi se votează în unanimitate.
2. Dl. Claudiu Fometescu prezintă RS ale CN de juniori şi Liga 1. Se discută şi se votează separat fiecare RS. Se supun la vot şi toate regulamentele specifice sunt aprobate cu unanimitate de voturi.
3. Dl. Dan Bercea nu prezintă memoriul celor 10 echipe din LNBF, referitor la retragerealor din Liga 1 feminin în sezonul 2017-2018. în urma dezbaterii acestuia CD al FRB aprobă cu unanimitate de voturi următoarele:
– respinge memoriul formulat de cluburile din LNBF
– în cazul în care echipele nu vor participa în Liga 1 li se vor aplica următoarele sancţiuni:
– amendă 2.500 euro
– depunctare cu 3 puncte în LNBF
– în sezonul competiţional 2018-2019 vor avea dreptul de a înscrie pe foaia de arbitraj doar 2 jucătoare străine
4. Dl. Doru Toma (juristul FRB) informează CD despre procedura de înregistrare la FRB a contractelor de activitate sportivă şi prezintă oferta unor servicii IT pentru un registru online al contractelor.
5. Dl. Preşedinte Horia Păun prezintă calendarul internaţional al loturilor naţionale de seniori şi senioare din lunile noiembrie 2017, februarie 2018 şi iunie 2018. Se aprobă cu unanimitate de voturi. Dl. Claudiu Fometescu propune colectivul tehnic al LN de senioare cu antrenor principal Dragan Petricevic: se supune la vot şi se aprobă cu majoritate de voturi (8 voturi pentru şi 5 abţineri).
6. Dl. Preşedinte Horia Păun prezintă situaţia proiectului-pilot „Centrul de Excelenţă Olimpia”; se supune la vot şi se aprobă în unanimitate.
7. Dl. Marius Marinescu prezintă rezultatele testării comisarilor în urma cursului de perfecţionare de la Izvorani (23 admişi, 4 respinşi, 6 absenţi).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro