Published On: joi, iun. 22nd, 2017

FCM Târgovişte (juniori A) Se putea şi mai bine

nichiduta.ro

După un sezon (2015-2016) mai puţin reuşit, juniorii A de la FCM Târgovişte au explodat în ediţia următoare (2016-2017), făcând o figură frumoasă. Echipa antrenată de Marian Zgâmbău, s-a clasat la sfârşitul campionatului pe locul 3, cu 35p, după Metalul Reşiţa şi Juventus Bucureşti. E o echipă riguroasă, care a arătat hărnicie.
Tinerii „tunari” şi-au făcut bine treaba, dar se putea şi mai bine. S-a clasat peste GSA Nucet şi CSŞ Târgovişte.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic nu a fost zgârcită în spectacol. Sebi „Messi” Braghidin a arătat că nu şi-a pierdut instinctul porţii. A marcat 17 goluri. Atacurile FCM-ului au muşcat din plin pe banda dreaptă, acolo unde a acţionat Petrică. Din piciorul lui au plecat majoritatea acţiunilor ofensive.
Adrian Enescu este picătura de fantezie din angrenajul FCM-ului. E un fotbalist de rasă. Bine s-a comportat şi apărarea, de obicei în formula Dumitru, Stroe, Stoicescu, Bondac. Aceştia l-au protejat bine pe portarul Antofie sau Ioana.
Prospeţime au avut şi oamenii de atac, Zamfir, Rabaciuc şi Gae.
Au mai fost utilizaţi N. Vitregu, Stan, Bucur, Stanciu.
Cu un dram de noroc, cu un strop de tupeu şi cu mai multă pregătire, echipa lui Ghiorghi Zotic putea obţine o poziţionare mai bună.
Acum jucătorii lui Ghiorghi Zotic sunt în vacanţă. În sezoul viitor este de datoria jucătorilor să confirme şi să plece la echipe din eşalonul superior.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente