Published On: mie, oct. 9th, 2019

FC VOLUNTARI – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 0-1 (0-1)

nichiduta.ro

Stadion: Anghel lordănescu. Spectatori: 2000
A marcat: Rodriguez (autogol, min. 32) VOLUNTARI: Mitrev – C. Costin, Julio, I. Balaur, A. Vlad – Căpăţână, Gorobsov (84 Harrer), Laidouni – I. Gheorghe (60 Măţan), O Ţîră, Ebralidze (72 Benzar). Antrenor: C. Bergodi
CHINDIA: Aioani – Martac, Piţian, Leca, Neciu (67 Novac) – Ivancic (61 Dumitraşcu), Raţă (75 Voduţ), Bic, Neguţ – Dumiter, D. Fio rea.
Antrenor: V. Moldovan
Chindia Târgovişte a început în forţă meciul din deplasarea cu FC Voluntari, din etapa a 12-a, cu o ocazie rarisimă. în minutul 10, portarul Mitrev a făcut minuni în faţa lui Dumiter, iar mingea a ajuns la Neguţ, care a trimis peste cu toată poarta în faţă.
Echipa lui Viorel Moldovan a dat lovitura în minutul 32, când Rodriguez a marcat în propria poartă, după un corner. Portarul Chindiei, Aioani, a făcut un meci mare şi sa remarcat în faţa lui Ebralidze şi Laidouni, iar Voluntari – Chindia s-a terminat 0-1.
Băieţii noştri au controlat prima repriză, la finalul căreia au intrat în avantaj, după autogolul lui Rodriguez (32). Anterior, Neguţ trimisese peste (10), cu poarta goală, după o fază de manual. La reluare, Ivancic a trecut pe lângă 2-0, iar în defensivă Aioani a securizat din nou buturile, pentru al patrulea joc consecutiv fără gol primit.
A ieşit victorie, una extrem de importantă în economia clasamentului, dar şi revanşă, după barajul din 2018 pierdut, spunem noi, nemeritat. De notat că suporterii noştri au plătit 20 de lei pentru un tichet în sectorul lor, în condiţiile în care preţul pentru cei ai gazdelor a fost 10 lei (!).
Urmează meciul cu FCSB, pe 20 octombrie, ora 20.30, la Ploieşti, unde, cu tribunele pline, putem obţine a patra victorie consecutivă în campionat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro