FC VOLUNTARI – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 0-1 (0-1)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Anghel lordănescu. Spectatori: 2000
A marcat: Rodriguez (autogol, min. 32) VOLUNTARI: Mitrev – C. Costin, Julio, I. Balaur, A. Vlad – Căpăţână, Gorobsov (84 Harrer), Laidouni – I. Gheorghe (60 Măţan), O Ţîră, Ebralidze (72 Benzar). Antrenor: C. Bergodi
CHINDIA: Aioani – Martac, Piţian, Leca, Neciu (67 Novac) – Ivancic (61 Dumitraşcu), Raţă (75 Voduţ), Bic, Neguţ – Dumiter, D. Fio rea.
Antrenor: V. Moldovan
Chindia Târgovişte a început în forţă meciul din deplasarea cu FC Voluntari, din etapa a 12-a, cu o ocazie rarisimă. în minutul 10, portarul Mitrev a făcut minuni în faţa lui Dumiter, iar mingea a ajuns la Neguţ, care a trimis peste cu toată poarta în faţă.
Echipa lui Viorel Moldovan a dat lovitura în minutul 32, când Rodriguez a marcat în propria poartă, după un corner. Portarul Chindiei, Aioani, a făcut un meci mare şi sa remarcat în faţa lui Ebralidze şi Laidouni, iar Voluntari – Chindia s-a terminat 0-1.
Băieţii noştri au controlat prima repriză, la finalul căreia au intrat în avantaj, după autogolul lui Rodriguez (32). Anterior, Neguţ trimisese peste (10), cu poarta goală, după o fază de manual. La reluare, Ivancic a trecut pe lângă 2-0, iar în defensivă Aioani a securizat din nou buturile, pentru al patrulea joc consecutiv fără gol primit.
A ieşit victorie, una extrem de importantă în economia clasamentului, dar şi revanşă, după barajul din 2018 pierdut, spunem noi, nemeritat. De notat că suporterii noştri au plătit 20 de lei pentru un tichet în sectorul lor, în condiţiile în care preţul pentru cei ai gazdelor a fost 10 lei (!).
Urmează meciul cu FCSB, pe 20 octombrie, ora 20.30, la Ploieşti, unde, cu tribunele pline, putem obţine a patra victorie consecutivă în campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţii prin Fondul de Dezvoltare aprobate şi la nivelul judeţului Dâmboviţa

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a primit solicitări de finanţare, prin intermediul Fondului de Dezvoltare şi Investiţii (FDI), pentru aproximativ 1.500 de proiecte de investiţii, ce acoperă toate domeniile prioritare: sănătate, educaţie, infrastructura de transport, şi anume drumuri comunale, locale, judeţene, reţeaua de energie electrică şi reţeaua de gaze, […]