FC BOTOŞANI -CHINDIA TÂRGOVIŞTE Astăzi, ora 16:00. Stadion Municipal (Botoşani)

Mihai ROŞOIU

chindiaChindia are o misiune aproape imposibilă în această seară la Botoşani. Gazdele sunt pe primul loc în seria I şi vin după un rezultat de egalitate obţinut pe terenul din Buftea. Un rezultat similar a obţinut şi trupa lui Eusebiu Tudor, dar pe teren propriu cu Delta Tulcea, una dintre adversarele moldovenilor la promovare.
Jocul de vineri este considerat de antrenorul Chindiei un adevărat examen de maturitate pentru mulţi dintre elevii săi: „Vom juca în faţa unei echipe puternice şi a unui public numeros şi ostil. În astfel de meciuri te simţi fotbalist şi cred că atmosfera de la Botoşani îi va motiva în plus pe jucătorii mei. Nu mi-e teamă de adversara din această etapă pentru că nu avem ce pierde. Eu mă gândesc sincer să obţinem punct, sau chiar puncte, de pe terenul moldovenilor”, a punctat Sebi Tudor. Verdeş şi Mihăescu (suspendaţi), Dinu şi Rădoi (accidentaţi) sunt principalele absenţe ale Târgoviştei pentru deplasarea de la Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A.S. Doicesti - PAS Pucioasa 3-2 (1-2) Revenire spectaculoasă

Au marcat: Zidăroiu (min. 32, 57), Sacagiu (87), respectiv B. Nicolae (min. 3 -autogol), Moraru (17). Au arbitrat: Cristian Catană – Răzvan Dobre, Codruţ Tudor. Observatori A.J.F.: Emil Tudor şi Cătălin Vremăroiu. Doiceşti: Vasiloiu -Pavel, B. Nicolae, Oană, A. Matei – Zidăroiu, Iliescu, Albu, Pârvu (48 – Sacagiu), Vlad -Bratu […]