Published On: lun, mart. 4th, 2013

FC ARGEŞ -CHINDIA TÂRGOVIŞTE O – O

nichiduta.ro

chindiaChindia a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o remiză la Piteşti. Formaţia lui Eusebiu Tudor a făcut o primă repriză bună pe unul dintre terenurile de antrenament ale celor de la FC Argeş, în care a ratat mai multe situaţii de a înscrie în poarta gazdelor. Cu o formulă apropiată de cea ideală, Chindia a fost la cârma amicalului de sâmbătă, însă starea gazonului şi ineficacitatea roş-albaştrilor au făcut ca la pauză cele două formaţii să fie la egalitate.
În cea de-a doua parte a meciului de la Piteşti, FC Argeş a mai echilibrat balanţa, însă echipa lui Iulian Crivac nu a dominat. Câte două situaţii clare de gol au avut adversarele de sâmbătă în ultimele 45 de minute, însă niciuna nu a fost fructificată.
S-a încheiat 0 – 0, iar Eusebiu Tudor a mizat pe următorii jucători:
Chindia: Perianu -Pătru, Rădoi, Ispas, Dinu -Honciu, Văduva, Şerban -Gavrilă, Verdeş, Băluţă. În repriza a doua au mai intrat: Cherchez, Şeran, Horvath, Voduţ şi Dobre.
Rep. I – dominată de Chindia, cu patru ocazii clare de gol: una – Verdeş şi trei – Băluţă.
Rep. II – echilibrată, cu două mari ocazii: Cherchez şi Văduva pentru Chindia.
Duminică, 10 martie, Chindia Târgovişte joacă primul meci oficial al anului, cu CF Brăila, în deplasare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro