Published On: vin, iul. 14th, 2017

FC Aninoasa se va reuni mâine la baza proprie Cristi Bălaşa vrea să facă echipa plină de curaj

nichiduta.ro

După un final de campionat execrabil (2016-2017) şi o vacanţă destul de lungă, jucătorii de la FC Aninoasa se vor reuni, astăzi, la baza proprie de la Aninoasa pentru reluarea antrenamentelor. Nu mai fac parte din lot Tibi Calofir, A. Ştefan, Huţuşoru, Cernea, Ene, Neacşu, Rosciugă, Bărboiu. E posibil să renunţe şi alţi jucători. Alin Neguţ este în probe la Chindia Târgovişte, iar Diţă a plecat din timpul returului. Echipa din Aninoasa va fi condusă, ca şi în sezonul trecut, de Cristi Bălaşa (antrenor principal) şi Răzvan Toboşanu (antrenor secund). Preşedinte executiv este Cristi Mitrea. Din vechiul lot au mai rămas Prisăceanu, Marina, Neaga, Coman, Pahonţu, V. Nicolae, Călinescu, Grigorescu, Dinu, Enescu, Rusu, I. Maican, Dedu, Bicher.
În planurile antrenorului, Cristi Bălaşa, figurează: readaptare la efort, antrenamente care cresc în intensitate şi în volum de la o zi la alta, vizită medicală, pregătire startului de campionat, care va începe pe 26 august. De asemenea, Bălaşa vrea să aducă jucători din eşaloanele inferioare şi de la Chindia Târgovişte. Vrea jucători serioşi cu tonus fizic şi inspiraţie, care ştie să se aşeze în teren, să se apere, să facă presing, care să-şi învingă teama. Antrenorul Aninoasei vrea să facă o echipă plină de curaj, în care totuşi jucătorii să se transforme în luptători. Vrea să facă dintr-un cal şchiop un armăsar de rasă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente