Published On: joi, mai 25th, 2017

FC Aninoasa s-ar putea să evolueze în liga a 4-a Acum este pe locul 12, în C3

nichiduta.ro

FC Aninoasa a decepţionat, cuplit, pe final de campionat, în special în meciurile disputate pe teren propriu (stadionul Comunal). A pierdut ultimile 3 patide disputate în propriul fief: 1-4, cu Atletic Bradu, 2-4, cu Concordia II Chiajna şi 2-3, cu CS U II Craiova. Băieţii lui Cristi Bălaşa au fost de nerecunoscut în aceste confruntări.
Echipa de lângă Târgovişte, a coborât până pe locul 12 în clasament. Are 34 de puncte şi -8 la adevăr. Sub ea (în zona retrogradării) se află ACS Şirineasa (locul 13, cu 27p şi -15 la adevăr), Urban Titu (14, cu 23p şi -19 la adevăr) şi CS Podari, care s-a retras din competiţie în retur.
Evoluţiile mediocre cu Atletic, Concordia II şi CS U II, l-au nemulţumit pe primarul Aninoasei, Constantin Maricescu. Acesta şi-a arătat mâhnirea şi a spus (la supărare) că FC Aninoasa nu va mai continua în acest eşalon, iar din ediţia următoare va juca în liga a 4 a. Jucătorii au fost anunţaţi să-şi caute echipe.
Cum Urban Titu retrogradează, FC Aninoasa se retrage, iar din liga a 4 a nu vrea nimeni să promoveze, Dâmboviţa va rămâne în liga a 3 a, doar cu Flacăra Moreni.
Ar fi păcat ca FC Aninoasa să abandoneze chiar în intersezon. Să joace în „judeţeană” cu Flacăra Zăvoiu, CS Petreşti, Viitorul Caragiale, Bradul Moroieni, Spicul Ghimpaţi…

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro