Published On: joi, iun. 15th, 2017

FC Aninoasa n-a arătat hărnicie. spirit de echipă. voinţă individuală Pe antrenorul Bălaşa îl aşteaptă o vară fierbinte şi grea

nichiduta.ro

În ultimele etape din campionat şi în semifinalele Cupei României, 0-2 (acasă) cu Gloria Corneşti, FC Aninoasa a fost derutată şi scoasă din ritm. Băieţii lui Cristi Bălaşa au fost buimaci şi neconcludenţi. Unii chiar că au fost soluţii decorative.
În această perioadă, jucătorii Aninoasei nu au făcut altceva decât să confirme că sunt în pierdere de prestaţii.
FC Aninoasa n-a mai fost riguroasă, n-a mai arătat hărnicie, spirit de echipă, voinţă individuală.
De comun acord, au părăsit formaţia din Aninoasa, Bărboiu, T. Calofir, Neacşu, Ene. Nu ştiu cine va veni în locul acestora. Trebuie să fie de aceaşi valoare cu ei sau mai ridicată. Nu prea văd eu un portar pe care să-l înlocuiască pe portarul Alexandru Bărboiu sau un mijlocaş-atacant de valoarea lui Tibi Calofir.
Va fi greu pentru antrenorul Cristi Bălaşa, care a fost reconfirmat, îi va fi greu să formeze o nouă echipă la Aninoasa, mai ales că bugetul a fost redus substanţial.
Îi trebuie lui Bălaşa mai mult tact, răbdare şi muncă ca să facă o trupă harnică, cu chef de fotbal şi cu rezultate. Îl aşteaptă o vară fierbinte şi grea!

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro