Published On: mar, sept. 22nd, 2015

FC Aninoasa – Inter Olt Slatina 1-1 (0-0) Argumentele jucătorilor au fost modeste

nichiduta.ro

sportAu marcat: Pahonţu (67), respectiv Ciprian Dinu (87). Meciul s-a disputat pe stadionul Comunal. Aninoasa: Bărboiu – V. Niculae (79
– Coman), Pahonţu, Ştefan, Cernea
– Călinescu (70 – Matei), Rusu, Neacşu, Gămănescu, Roşciugă (75 Florea) – Moţoi (59 – Săndulescu). Rezerve neutilizate: Bicher, Leotescu, Postelnicu Antrenor: Puiu Becheanu (cu licenţă), Remus Gâlmencea. Inter Olt: Nuno Claro – Mincă, George Robert, Ciprian Dinu (cpt), Covalschi – Precup, Anghel, Popa, Rogoveanu, Fl. Ştefan – Verdeş. Rezerve: M. Schieau, Giurcă, ionescu, Mihaiu, Balşanu, Cârstea. Antrenor: Daniel Oprescu, Zoltan Erdey.
Inter Olt a venit la Aninoasa cu tot arsenalul: experienţă dar şi jucători U19 valoroşi, motivaţie, insistenţă, chef de fotbal. FC Aninoasa a practicat acelaşi joc închis, inestetic, cu apărare ermetică. Un joc urât în care spectacolul este ucis în favoarea rezultatului. La adăpostul avantajului de un gol echipa are puţine moment de sclipire şi lungi perioade de umbră, când se apără cu aproape toţi jucătorii.
Ca atare jocul n-a fost spectaculos ci mai degrabă unul presărat cu greşeli tehnice. Argumentele jucătorilor din câmpul de luptă au fost modeste. A fost un joc lipsit de clarviziune şi fantezie.
Gazdele au deschis scorul în minutul 67: Călinescu a executat cu efect un corner, Săndulescu a deviat balonul care a venit pe capul căpitanului Pahonţu care nu l-a iertat pe portarul Nuno Claro.
Oltenii au atacat în valuri dar: Anghel, Precup şi Popa au uitat lecţia la jumătatea drumului. FC Aninoasa a acceptat dominarea. N-a mai contat în atac. Oltenii l-au pus la treabă serios pe portarul Bărboiu. Golul egalizator a venit în min. 87 şi a fost marcat de târgovişteanul Ciprian Dinu, cu capul, după un corner, 1-1.
Acest gol a venit după o greşeală a lui Cernea care a generat cornerul. S-a complicat inutil. Avea mai multe soluţii de a rezolva o fază uşoară.
Pe final elevii lui Puiu Becheanu şi Remus Gâlmencea au evoluat scrâjnind din dinţi. Oltenii au fost în atac dar au bătut degeaba la o uşă ferecată.
În runda următoare (a 5-a, sâmbătă 26 septembrie) FC Aninoasa joacă, în deplasare, cu DG Câmpulung, o echipă incomodă, aflată mereu în gardă, pregătită să lupte.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro