Faza I a Cupei României pe 9 august Întră în competiţie echipele din partea a 2-a din clasamentul Ligii a 3-a

A.l.

Gloria Corneşti a avut un parcurs bun în Cupa României şi a câştigat faza judeţeană. A trecut pe rând de Luceafărul Dărmăneşti (scor 9-2), Unirea Bucşani (3-2), FCM Târgovişte (9-2), FC 2 Aninoasa (2-0), toate în deplasare şi 7-4 (în finala disputată la Şotânga, pe stadionul Ghiorghi Zotic, cu Unirea Colibaşi.
Următoarea fază a Cupei României va avea loc pe 9 august. Atunci vor intra în competiţie echipele din a doua aprte a clasamentului Ligii a 3-a.
După toate posibilităţile, Gloria Corneşti va juca acasă cu Urban Titu (locul 14, cu 23p şi -19 la adevăr) sau FC Aninoasa (locul 12, cu 34p şi -8 la adevăr).
Următoarele faze ale competiţie K.O. au următorul program: faza a 2-a pe 23 august, faza a 3-a pe 13 septembrie 2017, faza a 4-a pe 4 octombire, faza a 5-a pe 25 octombrie (16 zecimile de finală), faza a 6-a pe 29 noiembrie (optimile de finală), faza a 7-a pe 28 februarie, 2018 (sferturile de finală), faza a 8-a pe 18 aprilie (semifinale, turul) şi 9 mai (semifinale, returul), faza a 9-a pe 17 mai mai (finala).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCĂ UN DÂMBOVIŢEAN ÎN PRIMA LIGĂ

Clubul ACS Poli Timişoara a oficializat venirea a şase fotbalişti, fundaşii Valentin Creţu, Cristian Melinte, dâm-boviţeanul Ştefan Covalschi şi Alexandru Ţigănaşu, şi mijlocaşii Alexandru Munteanu şi Gabriel Vaşvari, a anunţat miercuri site-ul oficial al grupării din Liga I, informează Digi Sport. Ştefan Covalschi este din Moreni, joacă fundaş stânga, născut […]