Published On: mie, ian. 9th, 2019

FĂRĂ PERMIS Şl SUB ABURII ALCOOLULUI

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au oprit, în trafic, un autoturism condus de un bărbat din localitatea Puţu cu Salcie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în cursul nopţii trecute, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte au surprins un bărbat care conducea un autovehicul pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, deşi se afla în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea de mostre.
Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro