Fără permis la volanul maşinii

I.B.

politiaPoliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, în timp ce conduceau mopede pe raza judeţului, deşi nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că unul dintre mopede nu era înmatriculat în circulaţie. Pe numele lor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii. De asemenea, un tânăr de 24 de ani, din Iedera, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Moreni, deşi nu avea acest drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele PSD Dâmboviţa: "Vom continua demersurile noastre de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni"

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a declarat în cadrul unei conferinţe susţinută după alegerile din 5 iunie că nu se va da bătut şi va continua demersurile de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni pentru a vota pe 5 iunie. Mai mult, liderul social-democrat a spus […]