Published On: lun, mai 7th, 2018

FĂRĂ PERMIS LA VOLAN

nichiduta.ro

Cinci persoane sunt cercetate de poliţiştii rutieri pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Poliţiştii rutieri din Dâmboviţa au depistat patru persoane în timp ce conduceau autovehicule pe raza judeţului, deşi nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în cazul unei tinere de 21 de ani, autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un tânăr de 22 de ani, care cunoştea faptul că cea în cauză nu posedă permis de conducere. De asemenea, alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost surprinşi la volanele unor autoturisme, deşi se aflau sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, aceştia au prezentat alcoolemii de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice. Totodată, unul dintre ei nu poseda permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro