Published On: vin, aug. 4th, 2017

FĂRĂ LIGA A II-A LA TV?

nichiduta.ro

La finalul acestei săptămâni are loc startul oficial al noului sezon al Ligii a 2-a, ediţia 2017/2018, unul care va începe cu 20 de echipe, printre care şi Foresta Suceava şi Sportul Snagov, fostul Metalul Reşiţa. Prima rundă nu se va vedea la TV, fiindcă, din informaţiile Liga2.ro, la licitaţia de vânzare a drepturilor TV nu îşi va depune oferta nimeni. Cel mai probabil, din etapa a 2-a o parte dintre meciurile din eşalonul secund vor putea fi urmărite în direct de toată ţara. Digi, singura televiziune care e interesată să cumpere aceste drepturi, vrea să le achiziţioneze după propriile condiţii, nu după cele impuse de caietul de sarcini propus de FRF.
– Managerul de proiecte al DigiSport, Mircea Şai, declară că postul de televiziune pe care îl reprezintă va participa la licitaţia organizată de FRF şi va depune pe 2 august oferta pentru achiziţionarea drepturilor TV ale Ligii a 2-a. „Vom participa la licitaţie aşa cum a făcut-o în ultimii doi ani, conform caietului de sarcini publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal”, a declarat, pentru site-ul Liga2.ro, Mircea Şai.
– FRF nu a dorit să confirme sau să infirme achiziţionarea caietului de sarcini de vreo televiziune din România. În cazul în care DigiSport vaparticipa la această licitaţie, aşa cum declară Şai, atunci prima etapă a noului sezon va fi televizată, deoarece citirea câştigătorului de către FRF, fapt care va fi realizat pe 4 august, dacă o să fie cazul, nu pune în pericol transmiterea jocurilor de sâmbătă, chiar dacă timpul este destul de scurt.
În Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor din Liga a 2-a care a avut loc pe 25 iulie, la baza sportivă a Federaţiei Române de Fotbal de la Mogoşoaia, reprezentanţii echipelor eşalonului secund, mai puţin cel al UTA-ei, singurul care a votat împotrivă, au mandatat FRF să organizeze licitaţia şi să vândă drepturile TV aferente competiţiei care va începe la finalul acestei săptămâni.
Tot procesul de vânzare a drepturilor TV ale Ligii a 2-a se va întinde până pe 4 august, exact până în ziua în care are loc şi primul meci al noului sezon, ASA Târgu Mureş – Ştiinţa Miroslava, de la ora 18:00. Pe 2 august se depun ofertele, iar deschiderea plicurilor ar trebui să aibă loc pe 3 august, însă, din informaţiile site-ului Liga2.ro, nicio televiziune nu va propune vreo sumă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro