FABULOS! FRAŢII MARIN AU LUAT ŞASE MEDALII LA CAMPIONATUL MONDIAL DE ARTE MARŢIALE MIXTE

Mihai ROŞOIU

Este una dintre cele mai importante competiţii de arte marţiale organizate în lume, dovadă numărul impresionant de participanţi din fiecare an, iar lupta pentru medalii e de fiecare dată foarte aprigă.
2018 va rămâne, cu siguranţă, în memoria iubitorilor de arte marţiale din Dâmboviţa pentru că este anul în care trei fraţi din Târgovişte au strălucit la această întrecere majoră. Legitimaţi la clubul creat de tatăl lor, George Mihai Marin, David Ovidiu Marin şi Alexandru Gabriel Marin au demonstrat că se pot lupta şi îi pot învinge pe cei mai puternici karateka din lume la categoriile lor de vârstă.
Marea surpriză a concursului desfăşurat în Italia a fost mezinul familiei, Alexandru Gabriel, care a devenit campion mondial. Şi nu a obţinut doar o medalie de aur, ci două, fiind unul dintre cei mai apreciaţi sportivi prezenţi la aceste Mondiale. Cele două titluri au fost câştigate la MMA şi Kick Light, iar pentur ca tacâmul să fie complet, juniorul a mai pus mâna şi pe o medalie de bronz la K1 Light.
Într-o companie fabuloasă, George Mihai Marin (categoria 75 kg) şi-a adjudecta medalia de bronz la MMA seniori, locul în care au fost prezenţi unele dintre cele mai grele nume ale artelor marţiale mondiale, iar confruntările au aşteptate şi gustate de publicul prezent în Italia.
Zestrea impresionantă de medalii a fost completată de David Ovidiu Marin, cel care a înregistrat alte două rezultate de senzaţie. Două medalii de argint la MMA Full şi MMA Light juniori, categoria 70 de kilograme, au fost performanţele lui David care a întregit un campionat de excepţie pentru sportivii legitimaţi la ACS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte.
„Consider că este unul dintre cele mai mari rezultate obţinute vreodate de karateka din judeţ. A fost o competiţie incredibil de dificilă, iar performanţele sunt unice. Îmi felicit băieţii pentru ce au făcut în Italia. E ca un vis frumos. Aş vrea pe aceată cale să le mulţumesc oamenilor de la Flax Computers, care ne-au ajutat să participăm la acest turneu incredibil, dar şi Federaţiei Române de Kickboxing. Nu în ultimul rând aş vrea să le mulţumesc prietenilor şi oamenilor care ne-au încurajat şi felicitat pentru aceste rezultate”, a declarat Mihai Marius Marin, omul care a stat la baza acetor rezultate fabuloase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ TÂRGOVIŞTE, DE NERECUNOSCUT

Liga I la fotbal rezervată fetelor a programat în acest week-end meciurile etapei a VII-a. Campioana „U” Olimpia Cluj nu a avut probleme în deplasarea de la Alexandria, unde s-a impus cu 2-0. În urma acestui succes, Olimpia rămâne lider, cu maximum de puncte contabilizat în cele şase meciuri disputate […]