Published On: lun, ian. 22nd, 2018

Fabrica ilegal cartuşe de vânătoare

nichiduta.ro

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat de 77 de ani, din Târgovişte, care deţinea cartuşe confecţionate ilegal de către acesta. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit la domiciliul celui în cauză mai multe componente pentru fabricarea cartuşelor de vânătoare. Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fabricare sau asamblare de arme letale, de piese sau de muniţie pentru acestea, fără respectarea prevederilor legale. De asemenea, bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, o femeie de 53 de ani este cercetată de poliţişti întrucât a fost depistată în timp ce deţinea un pistol de autoapărare, deşi valabilitatea permisului de port de armă era expirată.
Faţă de aceasta a fost dispusă măsura anulării dreptului de port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro