Published On: mar, apr. 28th, 2015

F.CM. Târgovişte S-a bucurat de laurii unui rezultat bun

nichiduta.ro

fcmEchipa de pe malul drept al lalomiţei a avut un plus la capitoul ruperi de ritm. A ştiut să exploateze defectele adversarilor oferind o demonstraţie de fotbal bun. A învins cu 1-0 pe Inter Clinceni într-un meci în care a condus clar ostilităţile. F.C.M. a evoluat cu o echipă bine articulată care ştie să iasă rapid din apărare şi să acţioneze pe spaţiile lăsate libere în defensiva Interului.
Atacanţii echipei din Clinceni, Sorin Bucă şi Brânceanu n-au avut realizări în faţa apărătorilor târgovişteni Coman şi Oprea. Titularul Fluierică a lipsit fiind suspendat. Pe tuşă a stat şi antrenorul Ţiţi Dumitriu care a condus echipa ilfoveană din tribuna a doua a stadionului de la Şotânga. Inter s-a apropiat timind de careul lui Radu Zegheru. Doar câteva centrări l-au deranjat pe goolkepe-rul târgoviştean. încă de la începutul confruntării „Tunarii” târgovişteni s-au năpustit peste defensiva din faţa portarului lancu. Coman (12 – bară) din centrarea lui Constantin a dat semnalul atacului asupra redutei ilfovene. Apoi, Enescu (29), Dragnea (38) şi din nou Enescu (40) au pus „cătarea” pe poarta lui lancu. Scăpată de iureşul din prima repriză, Inter n-a avut curaj să încerce mai mult nici în mitanul secund. Şi-a pierdut prima suflul. A jucat pe apărare, greul picând pe fundaşii centrali Fodor şi Şanţmare. Linia de mijloc alcătuită din: M. Gheorghe, Nicolici, A. Popa şi Dumitru n-a avut niciun fel de strălucire. în asemenea condiţii, Inter Clinceni a avut o vagă idee ofensivă. Fazele s-au succedat într-un ritm rapid la poarta lui Horia Iancu. Mândru a dirijat elegant acţiunile de atac, Enescu a croşetat pe banda stângă, Maria a făcut norma dublă (atac-apărare). Inter a refuzat fotbalul. S-a băgat la cutie. A jucat ceva fotbal atât cât a dus-o puterile şi orgoliul. Ocaziile de gol au venit tot la poarta lui Iancu fiind irosite de Maria (70), Săndulescu (73).
F.C.M.-ul s-a străduit să exprime şi pe tabela de marcaj superioritatea din teren, zdrobitoare la toate capitolele. în minutul 77, Mihăilă a început o acţiune de atac, i-a pasat lui Tibi Calofir şi Ionuţ Constantin a fost prinţul golului valorificând cu capul centrarea venită pe tavă, 10. Ilfovenii n-au mai avut nici tupeu, nici răutate să remonteze chiar dacă rezerva Rotaru a fost periculos în minutul 80. Mecanismul F.C.M.-ului a funcţionat bine. Antrenorul Puiu Becheanu vrea să realizeze un precedent cu elevii lui şi în meciul de la Vişina Nouă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro