F.CM. Târgovişte Fără patru titulari în Oltenia

A.l.

fcm” Tunarii ” târgovişteni n-au jucat rău în deplasare cu C.S. Vişina Nouă. Dar Leţu şi I. Constantin n-au fost atenţi în minutul 25 când Badea a deşirat apărarea târgovişteană, a centrat lui Aria care a făcut inutil plonjonul lui Radu Zegheru, 1-0. Portarul târgoviştean, atunci când a fost în alertă, şi-a făcut bine treaba la acţiunile lui Stancu, Holtea, Badea şi Aria.
în repriza secundă Dragnea, Săndulescu şi
Mândru s-au apropiat periculos de poarta lui Găman fără să modifice tabela de marcaj. Băieţii lui Puiu Becheanu au avut perioade de sclipire, dar oamenii din atac au risipit cu seninătate eforturile colegilor săi. Fundaşii Neacşu şi Sârbu au fost deranjaţi de mulţi ori.
Trebuie spus că la F.C.M. n-au putut evolua: Coman, T. Calofir, Maria (suspendaţi), Daia (accidentat).
Am consemnat debutul juniorului David Stoicescu din grupa lui Sorin Ilie. A intrat în câmpul de joc în minutul 79 în locul lui Mihăilă. A fost singura schimbare efectuată de profesorul Puiu Becheanu.
în runda următoare (a 23-a, sâmbătă, 9 mai), F.C.M. Târgovişte va juca acasă (la Şotânga) cu D.G. Câmpulung. Ca să învingă, ” Tunarii” târgovişteni trebuie să aibă atitudine şi agresivitate, suflu şi dăruire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concurs inedit la Târgovişte de Ziua Europei

Ziua Europei este un prilej pentru ca toate statele membre ale Uniunii Europene să le reamintească cetăţenilor săi de toate vârstele importanţa şi beneficiile unei societăţi unite. Pentru a populariza acest fenomen, este nevoie de activităţi interactive, din care cetăţenii să înveţe, în primul rând, ce înseamnă Uniunea Europeană. Echipa […]