Published On: mar, ian. 29th, 2013

F.C. Municipal Târgovişte Vor fi antrenamente intense şi dure

nichiduta.ro

fcmÎncepând cu 4 februarie, „tunarii” târgovişteni vor avea viaţă grea. La acea dată vor relua antrenamentele. Acestea vor fi din ce în ce mai intense şi mai dure. Este necesară această pregătire pentru ca jucătorilor să le fie bine şi uşor în timpul campionatului. Sezonul de primăvară va începe pe 8 martie, cu prima etapă din retur.
Nu este un talent irosit în tur, în jocul Municipalului era nevoie de atac şi nu acesta era capitolul forte al „tunarilor’. Acolo în faţă nu prea au găsit drumul spre poarta adversă. Doar Adi Grigore a încercat să depăşească mediocritatea din avanposturi. A încercat să rupă ritmul cu şarjele sale ofensive, a alimentat atacul cu baloane fructificabile (nevalorificate). N-a fost niciodată prizonierul fricii, a acţionat cu stăpânire de sine şi chiar cu precizie, bătând de patru ori plasele porţilor adverse. S-a pus pe treabă din primul moment în care a venit la timona echipei Gigi Manea. A arătat tuturor că nu este un talent irosit. Este în vederile mai multor echipe.
Cu un joc mai prudent
în retur, Gigi Manea vrea să facă o echipă tânără, mai ordonată, mai harnică, mai bine închegată decât în tur. Este recomandat ca Municipal
să nu mai joace la spectacol fără să aibă rezultate. Să fie mai pragmatică, cu un joc prudent, adept al ideii primordiale de a nu primi gol. Să se apere nelăsândnicio „portiţă” deschisă şi să atace adversarul pe nişte trasee minuţios fabricate.
Pentru a nu primi gol, e nevoie ca fundaşii I. Constantin, Coman (nou-venit), Cernea, Daia sau Timofte să fie mai ordonaţi, mai atenţi şi mai dârzi în apărare. Să împletească rigoarea marcajului şi severitatea dublajului.
în atac, Dragnea, Mândru, Popa să fie mai lucizi, mai precişi. Să se arunce în ofensivă ca să sufoce echipa adversă. Apoi, greşelile din faţa porţii să se împuţineze şi să asigure cât mai multe succese pentru echipa ale cărei culori le poartă.
„Tunarii” să iasă la rampă
Este nevoie ca jucători talentaţi, precum Enescu, Mândru , Penescu , Daia , Popa, să iasă la rampă. Să fie utili şi creatori de frumos. Să pună umărul vârtos pentru ca mecanismul Municipalului să meargă şnur. lmpulsionaţi şi încurajaţi, pot aduce multe puncte în contul echipei de pe malul drept al Ialomiţei. Gigi Manea se poate baza şi pe Lungeanu, I. Neculae, Tudorache, care, dacă sunt utilizaţi, trebuie să confirme. Este momentul ca aceştia să scoată capul cu îndrăzneală.
Activă pe piaţa transferurilor
Aşa cum am anunţat, F.C. Municipal Târgovişte va fi foarte activă pe piaţa transferurilor. Vor poposi la echipa finanţată de Ghiorghi Zotic cel puţin 4-5 jucători noi. în probe însă vor fi mai mulţi jucători, care vor să intre în graţiile tehnicianului Gigi Manea. Primul venit la gruparea din Şotânga este fundaşul Gabriel „Mela” Coman, fost la Urban Titu. Cu aceştia, Gigi Manea spune că „poate găsi reţeta succesului’. Vor fi jucători noi care îşi vor arăta utilitatea, care se vor scutura de orice complex. Cu o bună pregătire, pot etala un joc energic şi legat. E posibil să urce în corabia Municipalului Blas ( PAS Pucioasa) şi Codroiu (Atletic Fieni).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro